DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Nintendo Switch Türkçe Oyunlar Listesi
Moderatör: aknctn
aknctn, 18 Tem 2024 16:24
Olabilir ama bölge seçimi yapılabiliyor dil seçeneklerinde yine yok. Bölgeye göre biri dili eksik tutmaları ne kadar kârâ geçiriyor ben de merak ediyorum.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
aknctn, 04 Ağu 2024 00:14
Asphalt 9: Legends Nintendo Switch’de Türkçe değil. Şaka gibi diğer platformlarda Türkçe.
Hide post links |
aknctn, 11 Ağu 2024 21:25
Liste güncellendi.
Ashina: The Red Witch Türkçe kendim denedim Türkçe dil mevcut.
Ashina: The Red Witch Türkçe kendim denedim Türkçe dil mevcut.
Hide post links |
aknctn, 11 Ağu 2024 23:25
Skelethrone: The Chronicles of Ericona Türkçe. Kendim denedim.
Hide post links |
aknctn, 12 Ağu 2024 01:10
The Mortuary Assistant Nintendo Switch'de Türkçe mi diye bazı yerlerde tartışılıyor indirip denedim sadece İngilizce ve Fransızca dil mevcut. Steam gibi diğer platformlarda Türkçe dil mevcut ama henüz Nintendo Switch'de Türkçe değil.
Hide post links |
omrkcmn, 12 Ağu 2024 09:05
Liste güncellendi fakat bir arkadaş çipli switchlerde neredeyse bütün oyunların TR yamasını paylaşmış. Şuan Zelda Tok oynuyorum bir elimde telefon (google çeviri) bir elimde swtich anlamadığm yerlere bakıyorum. Kraliyet ingilzcesine gerek yok kardeşim. Sanırım bir iki ay içerisinde switch çip taktıracağım.
Hide post links |
aknctn, 13 Ağu 2024 11:02
@omrkcmn korsana karşıyım ama dil olayına acayip kızıyorum. Türkçe oynayabilmek için kesinlikle haklı bir sebep bence zaman kaybetme taktır. Hatta adım adım detaylı bir anlatım içeren konu açarsan sevinirim. Çipi taktırdıktan sonra.
Hide post links |
omrkcmn, 16 Ağu 2024 09:33
Sadece Nintendo oyunlarını Türkçe oynamak için takacağım. Zaten oyunların fiyatları 4000 e doğru gidiyor. Tüm kaliteli güzel Türkçe oyunları eshoptan aldım zaten. Çok pahalı değil. Exclusive olayı kızdırıyor beni. Adamlar ülkeyi zerre takmıyor
Hide post links |
aydnongr, 17 Ağu 2024 18:08
omrkcmn yazdı: ↑12 Ağu 2024 09:05Liste güncellendi fakat bir arkadaş çipli switchlerde neredeyse bütün oyunların TR yamasını paylaşmış. Şuan Zelda Tok oynuyorum bir elimde telefon (google çeviri) bir elimde swtich anlamadığm yerlere bakıyorum. Kraliyet ingilzcesine gerek yok kardeşim. Sanırım bir iki ay içerisinde switch çip taktıracağım.
Konsolla çiple uğraşmayın bilgisayara yuzu yükle rahat rahat oyna. Hem nintendoya hem de o oyunlara o paralar verilmez.
Hide post links |
omrkcmn, 18 Ağu 2024 19:58
Her şeyin bir yeri var. Switch ile emülatör arasında fark var. Pc de 4k oynarsın ama switchin tadını vermez. Ben öyle düşünüyorum.aydnongr yazdı: ↑17 Ağu 2024 18:08omrkcmn yazdı: ↑12 Ağu 2024 09:05Liste güncellendi fakat bir arkadaş çipli switchlerde neredeyse bütün oyunların TR yamasını paylaşmış. Şuan Zelda Tok oynuyorum bir elimde telefon (google çeviri) bir elimde swtich anlamadığm yerlere bakıyorum. Kraliyet ingilzcesine gerek yok kardeşim. Sanırım bir iki ay içerisinde switch çip taktıracağım.
Konsolla çiple uğraşmayın bilgisayara yuzu yükle rahat rahat oyna. Hem nintendoya hem de o oyunlara o paralar verilmez.
Hide post links |
aydnongr, 07 Eyl 2024 15:00
Daymare: 1994 Steam de Türkçe Nintende Switch de Türkçe mi bilmiyorum indiriyorum şuan sonucu yazarım.
Hide post links |
aydnongr, 08 Eyl 2024 00:50
Daymare: 1994 Nintendo Switch de Türkçe
Hide post links |