DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Red Dead Redemption 2 Playstation'da Türkçe Oyna
Moderatör: aknctn
- Makaleler: 0
BahtiyarAkçal, 30 Ağu 2023 23:20
Bu işlem beni ps plus'ta banlatır mı? Ya da bazı kasmalara yada vb. Şeylere yol açar mı hocam?
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
omrkcmn, 31 Ağu 2023 17:02
Hiç bir şey olmaz.BahtiyarAkçal yazdı: ↑30 Ağu 2023 23:20Bu işlem beni ps plus'ta banlatır mı? Ya da bazı kasmalara yada vb. Şeylere yol açar mı hocam?
Hide post links |
BahtiyarAkçal, 01 Eyl 2023 21:02
Keşke bir rehber videosu hazırlasaydınız daha iyi olurdu.
Hide post links |
Johny Blaze, 25 Kas 2023 22:36
Reis aynen dediğin şekilde yaptım, ps5 kullanıyorum bu arada. çözünürlüklerde tutuyor ama yine de işe yaramadı. Dedim ki bekleyim belki sonradan çıkar altyazı diye sadece tek kelime olanları türkçeye çeviriyor o da nadiren. Bi yardımcı ol Allahın aşkına.
Hide post links |
aknctn, 26 Kas 2023 09:28
Johny Blaze yazdı: ↑25 Kas 2023 22:36Reis aynen dediğin şekilde yaptım, ps5 kullanıyorum bu arada. çözünürlüklerde tutuyor ama yine de işe yaramadı. Dedim ki bekleyim belki sonradan çıkar altyazı diye sadece tek kelime olanları türkçeye çeviriyor o da nadiren. Bi yardımcı ol Allahın aşkına.
Konuşanın adını göster seçeneğini kapattınız mı ve farklı çözünürlüklerle de denediniz mi?
Hide post links |
Johny Blaze, 26 Kas 2023 13:12
evet yaptım ama yine olmadı. Başka ne yapabilirim?
Hide post links |
SolidSnake, 22 Ağu 2024 01:32
Aradan Zaman Geçmiş Ama Her Türlü Yolu Denedim Ama Olmuyor Başka Bir Yol Varmı
Hide post links |