DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
A.R.O.G Filminin Oyunu Olduğu Ortaya Çıktı (Olacaktı)
Moderatör: aknctn
Bu konuyu öne çıkaranlar: Semrush [Bot]
Bu konu 1 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
paladindanse, 24 Haz 2021 10:31
2008 yılın gösterime giren Cem Yılmaz'ın A.R.O.G filminin oyununun yapılması planlanmış. Haberlere göre yapımına başlanmış ama yapımcı tarafından iptal edilmiş.
Cem Yılmaz'ı Steam de hayal edemedim ama olsa nasıl olurdu bilmiyorum belki de oyun da komedi tarzı olurdu. Arog oyununu geliştiren Mevlüt Dinç belki gelecek sefere demiş kastettiği Arog mu bilinmiyor fakat zamanında geliştirseydi daha iyi olurdu.
Cem Yılmaz'ı Steam de hayal edemedim ama olsa nasıl olurdu bilmiyorum belki de oyun da komedi tarzı olurdu. Arog oyununu geliştiren Mevlüt Dinç belki gelecek sefere demiş kastettiği Arog mu bilinmiyor fakat zamanında geliştirseydi daha iyi olurdu.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
aknctn, 24 Haz 2021 10:40
:shock: çok şaşırdım ya ilk defa duyuyorum gerçek mi bu olay?
Hide post links |
mist, 24 Haz 2021 11:07
Cem Yılmaz hiç bir paylaşım yapmadı olsa kendi duyururdu belki de en başındayken vazgeçtiler. Olsa çok güzel olurmuş.
Hide post links |
omrkcmn, 24 Haz 2021 11:35
Mevlüt dinç sektörden biri. Zaten oyun hazır temeller üzerine kurulacakmış. Sobee nin bir oyunu vardı zamanında süpercan benzer yapıda olacakmış. Yani ahın şahım değil ama seslendirmelerle güzel bir şey olabilirmiş o zamanlarda. Ülkede sektör patlama yaşıyordu o günler hey gidi hey.
Hide post links |
aknctn, 24 Haz 2021 11:43
[mention]omrkcmn[/mention] Yalan oldu yani
Hide post links |
omrkcmn, 24 Haz 2021 12:18
Aynen öyle. Cem Yılmaz yüzündendir büyük ihtimal. Parayı bepenmemiştir.
Hide post links |