DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Telefon veya Tableti Bilgisayar Ekranı Olarak Kullanma Programı
Moderatör: aknctn
Bu konuyu öne çıkaranlar: Ahrefs [Bot]
Bu konu 1 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
omrkcmn, 27 Oca 2021 16:38

Merhabalar,
birçoğumuz ikinci bir ekrana ihtiyaç duyuyoruz ancak bunu google'ladığımızda malesef çok iyi bir sonuç alamıyoruz.
Bahsedeceğim program tamamen açık kaynaklı ücretsiz bir yazılımdır. Birden fazla cihazdan görüntü alabilirsiniz. Telefon - Tabletinizde bulunan tarayıcıyla kolay bir şekilde bunu başarbilmeniz mümkün.
Gereksinimler
Yüksek kapasite Ram (4GB Ram ile program zorluk çekiyor)
Aynı Wifi Ağına bağlı olmak
https://deskreen.com/
bağlantıdan indirebilir kurulumu apabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay.

IP Adresini tarayıcınıza yazın ve girin.

Allow seçeneğini seçin

Burada iki seçenek var, bütün ekrranı yansıtma veya seçili bir pencereyi yansıtma. Mesela ben Ram ve İşlemci kullanımını görmek için Görev Yöneticisini açtım. Sekme sekme gezmek yerine bu şekilde önüme bakarak sistemin durumunu izleyebildim. Hangi pencere seçildiyse sadece orayı görebilirsiniz. Bilgisayarı kontrol etmeniz mümkün değil tabiki.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
aknctn, 27 Oca 2021 17:05
Emeğine sağlık güzel bi paylaşım
Bilgisayarla telefon ya da tablet kendi aralarında Wifi ile mi bağlantı kuruyor yoksa modem ya da internet aracılığıyla mı? O kısmı anlayamadım.
Hide post links |
Morty, 28 Oca 2021 10:13
Mac ekranını Andorid tablete yansıtabilirmiyiz?
Hide post links |
omrkcmn, 28 Oca 2021 11:04
Tabi. Program Mac içinde vardı yanlış görmediysem.
Hide post links |
siyah.jack, 28 Oca 2021 15:44
Bilgisayar ekranını tablete yansıtarak oyun oynanır mı?
Hide post links |
omrkcmn, 29 Oca 2021 00:11
Bu programla tablet üzerinden oyunu oynayamazsın ancak farklı programlarla iyi bir tabletin varsa yapabilirsin. Bu sadece görüntü yansıtan bir program.
Hide post links |
siyah.jack, 30 Oca 2021 13:29
Bilgisayara bağlı gamepad olsa?
Hide post links |
omrkcmn, 30 Oca 2021 15:39
O zaman oynarsın.siyah.jack yazdı: ↑30 Oca 2021 13:29
Bilgisayara bağlı gamepad olsa?
Hide post links |
aknctn, 31 Oca 2021 23:29
Bugün deneme fırsatım oldu bilgisayar ekranını tablete yansıttım saniyelik gecikmeler oldu ama tabletim çok yavaş ve donabiliyor arada sanırım tablet kaynaklı onun dışında güzel. Hatta tabletten bilgisayarı kontrol edebiliyor olsak daha güzel olurdu.
Hide post links |
omrkcmn, 01 Şub 2021 11:46
onun içinde program var. İstenilirse onunda konusu açılaiblir.
Telefon ekranını PC ye yansıtıp kullanabildik, Pc ekranını telefona tablete yansıttık, kaldı şimdi pc yi telefondan kontrol etmek :mrgreen: :mrgreen:
Hide post links |
aknctn, 01 Şub 2021 14:16
Sen yavaş yavaş ikisini birleştircen :lol:
Teamviewer gibi programlarla denemiştim oluyor ama ben internet üzerinden olmasını istemiyorum.
Hide post links |
omrkcmn, 01 Şub 2021 19:11
Tw gibi değil. Uzun zaman önce kullanmıştım. Hatırlarsam konusunu açarız. Bazen gerçekten çok lazım oluyor böyle şeyler.
[mention]aknctn[/mention]
[mention]aknctn[/mention]
Hide post links |