DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
[Güncel] Türkçe Dil Desteği Bulunan PlayStation 4 ve PlayStation 5 Oyunları Güncel Listesi
Moderatör: aknctn
the_st_j, 25 Tem 2020 10:50
Sistem insanları bu noktaya itiyo her sektör kendi içinde çözüme gitmeye çalışıyo oyun dünyasındaki rezalette bu
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
Morty, 25 Tem 2020 17:15
Şükret daha düne kadar buzdolabı yoktu evinde.
Hide post links |
aknctn, 09 Ağu 2020 13:18
PS4 Sherlock Holmes: Crimes and Punishments Türkçe Altyazı listeye eklendi kendisi gözden kaçmış. Aslında gözden kaçma denemez çünkü Sherlock Holmes: Crimes and Punishments pc için Türkçe idi sonrasında Playstation Store'dan kaldırıldı ve oraya da Türkçe olacak eklendi.
Bildiğiniz ve listede olmayan oyunlar varsa lütfen bildirin. Aynı konu Playstation 5 için de açılacak. Onda her oyunun görseli ve canlı linki yer alacak.
Bildiğiniz ve listede olmayan oyunlar varsa lütfen bildirin. Aynı konu Playstation 5 için de açılacak. Onda her oyunun görseli ve canlı linki yer alacak.
Hide post links |
Morty, 19 Oca 2021 16:41
TheAssgardian yazdı: ↑26 Şub 2020 19:30Bu bana lazımdı. Çok teşekkürler bu arada Days Gone'ın altyazısı berbatmış.
Karakterler küçük ve kaymalar vardı düzeltildi mi bilmiyorum
Hide post links |
Morty, 19 Oca 2021 16:43
Playstatiın Türkiye yeterince üstüne düşmedi hocam. Kendi yapımlarına önem veriyorlar bir tek.
Hide post links |
omrkcmn, 25 Oca 2024 22:09
Aklıma geldikçe listeye eklemeler yapıyorum [smention u=48]aknctn[/smention]
Hide post links |
omrkcmn, 25 Mar 2024 23:29
Skyrim mod ile türkçe imiş bunu öğrenince bayağı şaşırdım. Tavsiye eder misin [smention u=48]aknctn[/smention]
Hide post links |
aknctn, 26 Mar 2024 08:59
Evet kardeşim kesinlikle tavsiye ederim ama senin tarzın değil. Mekanikler vs de seni hoşuna gitmez ama denemeni isterdim. Fallout 4 de mod desteği bulunan oyun Türkçe modla oynayabilirsin. Ben şimdi Fallout 4 Vr’a başladım 
Hide post links |
omrkcmn, 15 Nis 2024 19:51
Bu ay verilen Plus oyunu Raji: An Ancient Epic Türkçe altyazılı listeye ekledim. Birde Construction Sim Tr.
Stellar Blade'de listeye eklendi. Türkçe ammaaa sanki biraz +18 imsi bir yapım gibi. Asya'nın po*nografi bağımlılığının bir tezahürü olmuş oyun.
Stellar Blade'de listeye eklendi. Türkçe ammaaa sanki biraz +18 imsi bir yapım gibi. Asya'nın po*nografi bağımlılığının bir tezahürü olmuş oyun.
Hide post links |
aknctn, 15 Nis 2024 21:08
Teşekkürler eline sağlık bu oyunları bilmiyordum. Stellar Blade öyle değil gibi ama çok araştırmadım :D
Hide post links |
omrkcmn, 17 Nis 2024 09:08
Demosu var bir bakmak istersen :)
Hide post links |
momentus, 23 Nis 2024 23:03
Stellar Blade demosunu oynadım açık saçık bişey yok neyin abartıldığını anlamadım yapımcı da sansürsüz olacağını açıklamış neyi sansürlemeyecek
Hide post links |