DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
PlayStation Plus Şubat 2020 Oyunları Açıklandı
Moderatör: aknctn
Bu konu 0 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
teknofenomen, 01 Şub 2020 21:40
Playstation Plus Şubat 2020 Oyunları Açıklandı
Sony'nin Playstation Plus abonelerine her ay sunduğu ücretsiz oyunlarda Şubat ayı için The Sims 4 ve Bioshock: The Collection olduğu açıklandı. PlayStation VR için ise Firewall Zero Hour ücretsiz olarak Playstation Plus abonelerine sunulacak. Playstation Plus Şubat ayı oyunları 4 Şubat'tan itibaren indirilebilir olacak.
Playstation 4 Türkçe Oyunlar Listesi İçin Tıklayınız
Bioshock: The Collection
The Sims 4
Firewall Zero Hour (VR Gerektirir)
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
black_one, 05 Şub 2020 13:35
Doğru düzgün bi oyun verseler şaşarım zaten. Siz bu fiyatlarla herkesi konsolu kırdırıp korsan oyun yükletmeye sevk ediyosunuz.
Hide post links |
omrkcmn, 09 Şub 2020 12:55
Oyunlar gayet güzel. Neyi beğenmedin?
Hide post links |
black_one, 10 Şub 2020 10:21
Onca hit oyun verken her ay verilen ucuz basit oyunların neyini beğencem?
Hide post links |
omrkcmn, 10 Şub 2020 22:21
Yani şimdi kalkıpta Death Stranding COD MW verecek halleri yok. Bence çok iyi oyunlar verildi bu ay. Üç dört sene öncesine kadar hiç bir işe yaramayan atari oyunları veriliyordu tairi caizse. Bence kıymetini bil.
Hide post links |
aknctn, 11 Şub 2020 09:45
Mekanın sahibi geri gelmiş görünmüyordunuz [mention]omrkcmn[/mention] bey :lol: sanki çok farkım varda :lol: :lol:
Hide post links |
aknctn, 11 Şub 2020 10:00
Bu ay için yorum yapmayayım ama genel olarak biraz daha iyi oyunlar vermesini beklerdim.
Hide post links |
omrkcmn, 12 Şub 2020 13:44
Bir aylık sömestr tatilim bitti. Bol bol Death Stranding oynayıp iki hafta beynimi tatile çıkardım. Nasıl geçtiğini anlamadan tak diye tatil bitti. Evden de uzağım. Burası bir nevi ev gibi. Rahatlıyorum. Ps forum gidince burası iyi geldi.
Hide post links |
aknctn, 13 Şub 2020 09:19
En iyisini yapmışsın kardeşim.
Gerçekten böyle düşünüyorsan ne mutlu bize. Olumlu geri dönüşler şevkimi arttırıyor mutlu edebildiğim için mutlu oluyorum.
Hide post links |
black_one, 28 Şub 2020 13:28
Oyun zevkine hayranım o zaman ne diyim
Hide post links |