DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
PlayStation Showcase Etkinliğini Kaçırmayın!
Moderatör: aknctn
Bu konuyu öne çıkaranlar: Amazon [Bot]
Bu konu 1 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
omrkcmn, 09 Eyl 2021 11:49
Bu akşam TSİ ile 23.00'da süreyi yanlış hatırlamıyorsam 40 Dk'lık PlayStation etkinliği olacak. Etkinlikte yeni duyuruların yanı sıra duyurulan yapımların videolarının paylaşılması bekleniyor.
Ben Gow serisinin Remak'ini ısrarla bekliyorum. Sony inşallah yıllar sonra gelen heyecanımı kursağımda koymaz.
Yayın linki
Türk kanallardan takip etmenizi asla önermem. %100 boş muhabbet dönüyor. Her şey zaten ortada. Üst seviye ingilizce bilmeye gerek yok. Tadını çıkarmak için orijinal yayını tavsiye ederim.
Ben Gow serisinin Remak'ini ısrarla bekliyorum. Sony inşallah yıllar sonra gelen heyecanımı kursağımda koymaz.
Yayın linki
Türk kanallardan takip etmenizi asla önermem. %100 boş muhabbet dönüyor. Her şey zaten ortada. Üst seviye ingilizce bilmeye gerek yok. Tadını çıkarmak için orijinal yayını tavsiye ederim.
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
aknctn, 09 Eyl 2021 20:00
Teşekkürler, PlayStation 5'in gerçek gücünü ve özelliklerini gösterebilecek yapımlar görmeyi umut ediyorum.
Hide post links |
omrkcmn, 10 Eyl 2021 00:04
Tırt geçen 40 dakika. Boş. Bi gow iyi geldi o kadar. Beni tatmin etmedi. 789 liraları görünce insan oyunlardan tamamen soğuyor. Alamaycağını bildiğin için.
Hide post links |
aknctn, 10 Eyl 2021 14:09
Bir çok kitle için sevindirici duyurular oldu ancak ülkemiz açısından fiyat gibi etkenlerden dolayı pek bir faydası olmayacağı söylenebilir. Tarz olarak ise bana hitap eden oyunlar yoktu. Uncharted serisini çok severim onun da zaten Remastered sürümü illaki çıkacaktı belliydi. Stratejik açıdan Mervel yapımlarına ağırlık vermesi de Sony için akıllıcaydı.
Hide post links |