DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Gigafiber Pendik Esenler Mahallesi Çalışmalar
Moderatör: aknctn
Bu konu 4 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
omrkcmn, 02 Nis 2025 18:51

Uzun süredir binamıza fiber hat çekmek için uğraşıyoruz. Türk Telekom'a defalarca yazdık, dilekçe verdik ama bir sonuca ulaşamadık. Birkaç yıl önce Turknet gigafiber istiyorum formu açmıştı bizde hemen doldurmuştuk. Yıllar geçti bekledik ama olumlu bir sonuç alamadık. Ta ki son bir iki ay öncesine kadar.
Pendik/İstanbul Esenler Mahallesinde ikamet ediyoruz. Mahallemiz iki gigafiber bölgesinin tam ortası. Heyecanla bekledik ama bilgi alamamıştık.
Geçtiğimiz günlerde ve bu Pazartesi günü aldığımız bilgiye göre mahallemiz için de planlama söz konusu olduğunu öğrenip aşırı derecede sevindik. Çünkü hattımız vdsl ve çok çok eski. Sürekli kopmalar yaşıyoruz. Uzaktan çalışamaz hale geldim oyun indiremez duruma düştüm.
Bu konuda gelişme yakından takip edip paylaşım yapacağım. İlgili bağlantıda gigafiber haritası mevcut.
Unutmayın, internet çağımızın bir ihtiyacıdır lüksü değildir.
https://forum.donanimhaber.com/turknet- ... -152137869
Pendik fiber internet, Esenler Mahallesi gigafiber, TurkNet gigafiber başvuru, Türk Telekom fiber altyapı sorunu, VDSL sorunları, fiber internet altyapı tal
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
aknctn, 02 Nis 2025 19:50
Gigafiber olmamasını anlayabilirim ki kesinlikle olmalıydı ama mevcut eski altyapıyı nasıl yenilemezler bunu anlayamıyorum. Sesi duyurmak için elden geleni yapalım.
Hide post links |
omrkcmn, 02 Nis 2025 22:36
Türk Telekom hiçbir şekilde umursamıyor. Gigafiber'i heyecanla bekliyorum.
Hide post links |
omrkcmn, 11 Nis 2025 10:51
fiber için diyorsan 1000 mbps veriyorlar. Hat durumu vs 800-900 arası değişebiliyor.
Hide post links |
- Makaleler: 0
Donsher, 28 Nis 2025 13:37
Harika bir gelişme! İnternetsiz yaşam zor, hele ki eski bağlantılarla. Umarım kısa zamanda gigafiber hattınız gelir ve kesintisiz internetin tadını çıkarırsınız. Takipte olacağım ;)
Hide post links |
omrkcmn, 06 May 2025 14:50
Yetkililerden aldığım bilgiye göre Pendik Esenler Mahallesi için Haziran ortasında çalışmalar başlayacakmış. Bekliyoruz efem. Süreç ilerledikçe paylaşıp konunun bizatihi takipçisi olacağım ki takipçisiyim zaten.
Hide post links |