DUYURULAR!
  • Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
  • Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.

EasyCep Yorum ve Şikayet - Ana Konu -

Moderatör: aknctn

Bu konuyu öne çıkaranlar: Bing [Bot], Semrush [Bot]
Bu konu 2 kez öne çıkarıldı ⬆️ Öne Çıkar
Makaleler: 0
Cevaplar: 1
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 time

code0001, 07 Nis 2022 12:46

EasyCep Yorum.jpg
EasyCep Yorum.jpg (73.19 KiB) 2694 kere görüntülendi
EasyCep Yorum.jpg

Easycep değerinde telefon aldığını iddia ederek reklam yapıyor. Telefonum Red mi note 7 cihaz bilgilerini girdim 900 tl civarı teklif verdiler kendilerinde aynı cihaz yok ama xiaominin daha alt modellerini 1700 1800 tl civarı satıyorlar. Benim telefonumun ikinci el piyasası da 1600 2000 tl arası. Tamam kar edeceksin diye bire bir değerini veremezsin ama değerinde deyipte yarı yarıya fiyat vermek nedir ya. Yani bide cihaz bilgileri girerken tüm bilgileri en iyi ve kusur sorunsuz seçmeme rağmen.

Not
Hepsiburada 1200 tl hediye çeki verdi
Telefoncular 1500 tl ye kadar verdi.
En son aknctn tarafından 07 Nis 2022 12:54 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İlgili etiketler eklendi, imla hataları düzeltildi.

Etiketler:
Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Cevaplar: 1
Has thanked: 206 time
Been thanked: 146 time

omrkcmn, 10 Nis 2022 21:13

Tipik yazıcıoğlu doğubank esnaf kafası. Ben ne kazanacam kardeşim.... 1e alıp 1000 e satmak insanlık mıdır?

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Cevaplar: 3
Has thanked: 187 time
Been thanked: 283 time

aknctn, 10 Nis 2022 21:32

[mention]omrkcmn[/mention] memlekette herkes kafasına göre bi boru öttürüyor. Sistem hep insanları zarar etmeye itiyor herşey serbest ne denetim ne yaptırım ne de ceza var.

Easycep'te bu konuyu gördükten sonra ben de bir kaç deneme yaptım hakikaten çok ölücüler kesinlikle piyasa yakın fiyatlar vermiyor.
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Cevaplar: 0
Has thanked: 2 time
Been thanked: 2 time

haycococepli, 03 Haz 2023 21:32

Easycep güvenilir mi? Telefon satan varmı alıp gidiyomuş paran sonra yatıyomuş. Çok düşük fiyata alıyo.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Cevaplar: 0
Has thanked: 10 time
Been thanked: 8 time

r.toolsx, 11 Haz 2023 13:58

haycococepli yazdı:
03 Haz 2023 21:32
Easycep güvenilir mi? Telefon satan varmı alıp gidiyomuş paran sonra yatıyomuş. Çok düşük fiyata alıyo.

Sipariş verip haftalarca bekleyen çok var genellikle şikayetler bu konuda.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

“Haberl&Gelişmeler” sayfasına dön