DUYURULAR!
  • Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
  • Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.

Laptop Kapak Kapalıyken Çalıştırma Yani Laptop Kapağı Kapalıyken Sistemi Açmak Çalıştırmak İstiyorum

Moderatör: aknctn

Bu konuyu öne çıkaranlar: Semrush [Bot]
Bu konu 1 kez öne çıkarıldı ⬆️ Öne Çıkar
Makaleler: 0
Cevaplar: 0
Has thanked: 6 time
Been thanked: 4 time

aydnongr, 10 Kas 2024 23:44

Laptopu bi ekrana bağladım ve mobilyada çıkarıp yerleştirmesi kolay olmayan biyere koydum. Kullandıktan sonra kapatınca tekrar açmak çalıştırmak için yerinden çıkarıp kapağını açarak güç power düğmesine basıp tekrar kapağı kapatarak yerine koymam gerekiyor. Bu iş çok zahmetli ve yorucu. Kapağını kaldırmadan çalıştırmanın bi yolu var mı usb klavye bağladım ordan açılabilir mi??
gönderen aknctn » 11 Kas 2024 08:14
O dediğiniz bi özellik olarak Windows’da yok. Cihazlarda da bir tek Dell yaptı sanırım. Ama ben monster kullanıyorum kendi uygulamasında şöyle bir özellik var. Ekte ekran görüntüsü mevcut fişe takıldığında otomatik açılıyor. Kapatırken normal kapatıyorum bekleme moduna vs almıyorum.

Untitled.jpg

Harici ugulamalarla yapabilirsiniz. Bakınıcam bulursam yazarım. Tabi her kullanımdan sonra fişi çekip takmak sorun olmayacaksa veya üzerinde switch bulunan bir priz kullanabilirsiniz.
Tam mesaja git

Etiketler:
Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Cevaplar: 3
Has thanked: 187 time
Been thanked: 283 time

aknctn, 11 Kas 2024 08:14

O dediğiniz bi özellik olarak Windows’da yok. Cihazlarda da bir tek Dell yaptı sanırım. Ama ben monster kullanıyorum kendi uygulamasında şöyle bir özellik var. Ekte ekran görüntüsü mevcut fişe takıldığında otomatik açılıyor. Kapatırken normal kapatıyorum bekleme moduna vs almıyorum.

Untitled.jpg

Harici ugulamalarla yapabilirsiniz. Bakınıcam bulursam yazarım. Tabi her kullanımdan sonra fişi çekip takmak sorun olmayacaksa veya üzerinde switch bulunan bir priz kullanabilirsiniz.
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Cevaplar: 1
Has thanked: 206 time
Been thanked: 146 time

omrkcmn, 12 Kas 2024 17:04

Mac'te de yok bu özellik. Eğer böyle olacaksa uykuya al diyor adamlar.

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Cevaplar: 0
Has thanked: 6 time
Been thanked: 4 time

aydnongr, 13 Kas 2024 22:29

aknctn yazdı:
11 Kas 2024 08:14

Untitled.jpg

Bu seçeneği aktif edince priz takılı değil laptopun şarjı bitiyor mu kendi kendine

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

Kullanıcı avatarı
Cevaplar: 3
Has thanked: 187 time
Been thanked: 283 time

aknctn, 14 Kas 2024 10:21

Hayır şarjı bitmiyor.