DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Hesap Oluşturmadan Windows 10 Kurma
Moderatör: aknctn
Bu konu 0 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
Onur, 28 Nis 2024 22:56
Windows 10 Home kurulumunda Microsoft hesabı ekranı geliyor benden zorunlu olarak oturum açmam isteniyor es gçme bi gibi seçenek yok atlama erteleme seçeneği de yok. Kurulum yarım kaldı görseldeki gibi bi ekranda kaldım formata baştan mı başlamam lazım :(
En son aknctn tarafından 28 Nis 2024 23:18 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: ilgili etiketler eklendi
Sebep: ilgili etiketler eklendi
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
aknctn, 28 Nis 2024 23:16
Kurulum sırasında wifi ağına bağlanmayın o adımı atlayın yoksa zorunlu olarak Microsoft hesaplarından biriyle oturum açmanızı ister ve bilgisayara da her seferinde şifreyle girmek zorunda kalırsınız. Eğer Wifi şifresini girip bağlandıysanız bilgisayarı kapatın ardından modemi kapatın ve bilgisayarı tekrar açın yine kaldığı yerden devam edecek ama aynı adımda o seçeneği atlayabileceksiniz.
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |