DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Dijital çizim tableti, Tablet sadece oyuncak mı?
Moderatör: aknctn
Bu konuyu öne çıkaranlar: Semrush [Bot]
Bu konu 1 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
Kemal, 29 Haz 2023 18:18
Kızım bir şeyler karalamayı çok seviyor. Ona bol bol blok not, çeşit çeşit su bazlı çocuklar için boya kalemi vs alıyorum.
Şu aşağıdaki yazı tahtasını da karalarken mutlu olduğunu fark ettim.
Evde bilgisayar, kalem ile kullanabilen tablet pc vs. var ancak bir çocuk için çok sağlıklı olmadığı keşin.
Ancak çaresiz Youtube Kids izletmekten geri kalamadığımız doğrudur...
Yukarıda toz mıknatıs ve demir tozunu plastik peteklere hapsedip, ucu demir bir kalem ile yer değiştirtmesi mantığı ile çalışan bir tablet yerine aşağıdaki ürünü buldum...
Bendeki tek renkli ancak bunun 3 renkli falan olanları var.
] Migros' tan 60₺ ye aldığım bu çizim tableti şimdilerde 120₺ den 400 ₺ ye kadar değişen fiyatlarla satılıyor. Aynı ürünün bu kadar geniş bir fiyat aralığında satılması da hayret verici açıkçası.
Arada bir Bim' e, A101'e vs. geliyor aktüel ürünlere takip etmekte fayda var.
Çocuk oyuncağından ziyade bir özelliği bana ofiste de bu ürünü kullanabilirim fikrini oluşturdu.
Benim gibi telefonda vs. konuşurken sürekli not alma karalama huyunuz var ise ürün tam size göre.
Tabletin arkasında bir kilitleme tuşu var. Öndeki silme tuşunu kilitliyor. Yanlışlıkla silmenin önüne geçiyor.
Bu tablette bir çalışma yaparken bir noktayı sileyim özelliği maalesef yok. Tamamen silmeniz gerekiyor. :)
Masada el alışkanlığı karalama yapacağım bir şey olsun diyorsanız, alın kullanın derim.
[attachment=1]image.png[/attachment
Şu aşağıdaki yazı tahtasını da karalarken mutlu olduğunu fark ettim.
Evde bilgisayar, kalem ile kullanabilen tablet pc vs. var ancak bir çocuk için çok sağlıklı olmadığı keşin.
Ancak çaresiz Youtube Kids izletmekten geri kalamadığımız doğrudur...
Yukarıda toz mıknatıs ve demir tozunu plastik peteklere hapsedip, ucu demir bir kalem ile yer değiştirtmesi mantığı ile çalışan bir tablet yerine aşağıdaki ürünü buldum...
Bendeki tek renkli ancak bunun 3 renkli falan olanları var.
] Migros' tan 60₺ ye aldığım bu çizim tableti şimdilerde 120₺ den 400 ₺ ye kadar değişen fiyatlarla satılıyor. Aynı ürünün bu kadar geniş bir fiyat aralığında satılması da hayret verici açıkçası.
Arada bir Bim' e, A101'e vs. geliyor aktüel ürünlere takip etmekte fayda var.
Çocuk oyuncağından ziyade bir özelliği bana ofiste de bu ürünü kullanabilirim fikrini oluşturdu.
Benim gibi telefonda vs. konuşurken sürekli not alma karalama huyunuz var ise ürün tam size göre.
Tabletin arkasında bir kilitleme tuşu var. Öndeki silme tuşunu kilitliyor. Yanlışlıkla silmenin önüne geçiyor.
Bu tablette bir çalışma yaparken bir noktayı sileyim özelliği maalesef yok. Tamamen silmeniz gerekiyor. :)
Masada el alışkanlığı karalama yapacağım bir şey olsun diyorsanız, alın kullanın derim.
[attachment=1]image.png[/attachment
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
omrkcmn, 02 Tem 2023 23:39
Ofiste bana bi tane lazım. Defterim savaş alanına döndü. Karalayıp karalayıp üzerini çiziyorum.
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |