DUYURULAR!
  • Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
  • Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.

JR55 1983 Nintendo Game & Watch Donkey Kong Ekran Arızası

Moderatör: aknctn

Bu konuyu öne çıkaranlar: Google [Bot], Ahrefs [Bot]
Bu konu 2 kez öne çıkarıldı ⬆️ Öne Çıkar
Kullanıcı avatarı
Makaleler: 0
Cevaplar: 3
Has thanked: 187 time
Been thanked: 283 time

aknctn, 07 Mar 2025 21:57

Nintendo JR-55 Donkey Kong II 2 Game and Watch 1983 Multi Screen

Nintendo JR-55 Donkey Kong II 2 Game and Watch 1983 Ekran.jpg

İnternet üzerinden aldım bu efsaneyi ve sorunsuz bir şekilde geldi. Sadece alt ekranda görüntü belli olmuyordu bu da zamanın verdiği yorgunluktan kaynaklı bir durum. Normal karşıladım ve lcd ekran filmini değiştirerek düzeltebileceğimi düşündüm. İnternetten lcd ekran filmi bakındım Türkiye'de bulamadım. Vardır illaki ama çok uğraşmadan Temu'da karşıma çıkınca direk sipariş verdim 10 gün olmadan geldi. Gelen filim biraz kalındı ve rengi koyuydu ama yine de cihazı sökerek ekrana uyarladım filmi yeniledim. Görüntü düzelti oynanabilir vaziyette ve herhangi bir sorun yok. Daha ince ve açık renkli bir film bulursam ilerleyen süreçlerde değiştirebilirim.

Bu haliyle de sorun yok oynanabilir. Yaptıktan sonra koleksiyonuma ekledim. Tamir süreciyle ilgili ufak bir video hazırladım. Soru ve tavsiyeniz olursa mutlaka yorumlarda belirtin.

Nintendo JR-55 Donkey Kong II 2 Game & Watch 1983 Multi Screen: Efsanevi El Konsolu

Nintendo, 1980'li yıllarda Game & Watch serisiyle taşınabilir oyun konsollarında büyük bir devrim yarattı. Bu serinin en ikonik modellerinden biri olan Nintendo JR-55 Donkey Kong II 2 Game & Watch 1983 Multi Screen, koleksiyoncular ve retro oyun severler için oldukça değerli bir cihazdır. 1983 yılında piyasaya sürülen bu model, çift ekranlı tasarımı ve bağımlılık yaratan oynanışı ile dikkat çekiyor.

Nintendo Donkey Kong II 2 Game & Watch Teknik Özellikleri

- Model: JR-55
- Yıl: 1983
- Seri: Game & Watch Multi Screen
- Ekran: Çift LCD ekran
- Oyun: Donkey Kong II
- Güç Kaynağı: 2 adet LR44 pil
- Taşınabilirlik: Kompakt ve hafif tasarım

Bu Game & Watch Donkey Kong II modeli, Nintendo'nun ilk çift ekranlı oyunlarından biri olarak öne çıkıyor. Daha sonra Game Boy gibi büyük başarı elde eden taşınabilir konsollara ilham kaynağı olan bu sistem, Donkey Kong'un heyecan verici dünyasını cebinize taşıyor.

Donkey Kong II 2 Game & Watch Oynanışı

Oyunda, Mario'nun küçük versiyonu olan Junior tutsak edilen babası Donkey Kong'u kurtarmak için uğraşır. Platform temelli bir oynanış sunan Donkey Kong II, oyunculara zamana karşı yarışma heyecanı yaşatıyor. Engellerden kaçınarak ve doğru hamleleri yaparak anahtarları toplamak, oyunun temel mekaniklerinden biridir.

Neden Nintendo JR-55 Donkey Kong II 2 Game & Watch Koleksiyon Değerine Sahip?

- Retro Oyun Dünyasının Klasikleri Arasında Yer Alıyor: 1983 yapımı bu model, nostalji ve koleksiyon meraklıları için önemli bir yere sahiptir.
- Çift Ekranlı Tasarım: Nintendo'nun DS konsoluna ilham veren bu çift ekran yapısı, Game & Watch serisini benzersiz kılan detaylardan biridir.
- Sınırlı Üretim: Günümüzde orijinal kutulu ve çalışır durumda bir Donkey Kong II 1983 Multi Screen bulmak oldukça zordur, bu da cihazın değerini artırmaktadır.
- Dayanıklı ve Şık Tasarım: Nintendo’nun kaliteli üretimi sayesinde aradan geçen 40 yıla rağmen birçok cihaz hala çalışır durumda bulunabiliyor.

Nintendo JR-55 Donkey Kong II 2 Game & Watch Nereden Satın Alınabilir?

Eğer Nintendo Game & Watch koleksiyonu yapıyorsanız veya Donkey Kong II 2 modeline sahip olmak istiyorsanız, aşağıdaki platformları kontrol edebilirsiniz:

- eBay
- Amazon
- Koleksiyon ve retro oyun forumları
- Özel oyun mağazaları

Özellikle kutulu ve temiz durumda olan modeller, koleksiyoncular için büyük bir yatırım fırsatı sunmaktadır. Eğer orijinal Nintendo Donkey Kong II 1983 Game & Watch Multi Screen sahibiyseniz, cihazınızı temiz tutarak ve pil sızıntılarını önleyerek uzun ömürlü olmasını sağlayabilirsiniz.

Sonuç

Nintendo’nun Donkey Kong II 2 Game & Watch 1983 Multi Screen modeli, retro oyun dünyasının en özel taşınabilir konsollarından biri olarak kabul edilir. İkonik çift ekran tasarımı, klasik oynanışı ve koleksiyon değeriyle bu cihaz, hem nostalji yaşamak isteyenler hem de koleksiyon yapanlar için mükemmel bir seçenektir. Eğer Nintendo JR-55 Donkey Kong II 2 Game & Watch arıyorsanız, piyasadaki fırsatları değerlendirerek bu efsanevi cihazı koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz!
Resim

Etiketler:
Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links

“Diğer Konsollar” sayfasına dön