DUYURULAR!
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Mafia Definitive Edition Oynanış Videosu Yayınlandı
Moderatör: aknctn
Bu konu 0 kez öne çıkarıldı
⬆️ Öne Çıkar
aknctn, 22 Tem 2020 23:59
Mafia 1 Remake Oynanış Videosu
Oyunda hikaye modu genişletildi ancak ana hikayeye ve müziklere sadık kalındı. Çatışma mekanikleri ve araçlar geliştirildi, görsel nesnelerde düzenleme yapıldı. Oynamaya değer ve yeni bir oyunmuşçasına heyecan yaratacağına şüphe yok.
https://youtu.be/6Ng6Gc1Vn6g
Oyunda hikaye modu genişletildi ancak ana hikayeye ve müziklere sadık kalındı. Çatışma mekanikleri ve araçlar geliştirildi, görsel nesnelerde düzenleme yapıldı. Oynamaya değer ve yeni bir oyunmuşçasına heyecan yaratacağına şüphe yok.
https://youtu.be/6Ng6Gc1Vn6g
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
omrkcmn, 23 Tem 2020 13:00
Görseller çok iyi. Oyunun sadece 2.sini oynamıştım ama çokta iyi değildi.
Bu haliyle sağlam bir rockstar oyunu gibi olmuş.
Bu haliyle sağlam bir rockstar oyunu gibi olmuş.
Hide post links |
aknctn, 23 Tem 2020 14:41
Piksel piksel olsa da 1. oyunu mutlaka oyna derim. Türkçe yaması da vardı zaten.
Bu arada indirim var :lol: https://store.playstation.com/tr-tr/pro ... NECOMPLETE
Hide post links |
omrkcmn, 23 Tem 2020 16:55
İndirimlerde gözüme metro, bu ve (yine witcher da gözüme çarptı ama es geçtim) çarptı. Ben Brothers lara sorayım. Kurbana girer gibi oyuna giriyoruz. İki kişi girsek bile 60 lira. Rdr 2 de var. Onun videolarına bakıp ingilizce seviyemi bi kontrol etmem gerek.aknctn yazdı: ↑23 Tem 2020 14:41Piksel piksel olsa da 1. oyunu mutlaka oyna derim. Türkçe yaması da vardı zaten.
Bu arada indirim var :lol: https://store.playstation.com/tr-tr/pro ... NECOMPLETE
Mafia 1 i indireyim bari. Pc anca öyle şeyleri kaldırıyor zaten.
Hide post links |
aknctn, 23 Tem 2020 17:31
[mention]omrkcmn[/mention] Mafia 1'i indir ve Türkçe yap görüntü seni soğutmasın konu çok güzel zaten 2 ile bağlantısı var sen 2'nin sonuna doğru Mafia 1 ile alakalı can alıcı bişey yaptın neyse spoiler vermeyelim.
İkincisi Witcher'ı al bak düşünme bile
Üçüncüsü RDR2 öyle müthiş bi İngilizce istemiyor akıcı basit anlarsın zorlamaz ve bölüm bölüm video çekip hikayeyi Türkçeye çevirip anlatan adamlar var Youtube'da sıkışırsan bakarsın.
Son olarak Days Gone da oyna.
Ben de kutulu Killzone Mercenary arıyorum Vita için.
İkincisi Witcher'ı al bak düşünme bile
Üçüncüsü RDR2 öyle müthiş bi İngilizce istemiyor akıcı basit anlarsın zorlamaz ve bölüm bölüm video çekip hikayeyi Türkçeye çevirip anlatan adamlar var Youtube'da sıkışırsan bakarsın.
Son olarak Days Gone da oyna.
Ben de kutulu Killzone Mercenary arıyorum Vita için.
Hide post links |
omrkcmn, 23 Tem 2020 23:47
[mention]aknctn[/mention] abi iyi diyorsun hoş diyorsun ammaa para bu işler :mrgreen:
Witcher için ben bi sorayım hissedarlara 40 lira bir şey değil.
Gta hayatımda hiç oynamadım, hep tadımlık baktım. Onu da tavsiye eder misin reyis?
Aaah ah. Tlou2 öylece orada duruyor ben ağzımın suyunu akıtıp bakıyorum tabiri caizse :lol: umuyorum ki Üniversite bu dönem de açılmazda salgından, hem çalışma imkanı hemde oyun oynama imkanı elde ederim.
Witcher için ben bi sorayım hissedarlara 40 lira bir şey değil.
Gta hayatımda hiç oynamadım, hep tadımlık baktım. Onu da tavsiye eder misin reyis?
Aaah ah. Tlou2 öylece orada duruyor ben ağzımın suyunu akıtıp bakıyorum tabiri caizse :lol: umuyorum ki Üniversite bu dönem de açılmazda salgından, hem çalışma imkanı hemde oyun oynama imkanı elde ederim.
Hide post links |
aknctn, 24 Tem 2020 09:51
[mention]omrkcmn[/mention] kardeşim başkası olsa Witcher oynamayan biriyle muhattap olmam net :D
GTA güzel alınır ama öyle can alıcı bi konusu yok aksiyon sahneleri yaratılmaya çalışılmış zamanında.
Sana oyun tavsiyem;
Witcher 3 Wild Hunt (Tüm dlc paketlerini içerecek şekilde) (Artık yeter)
Fallout 4 (Eskidir ama çok iyi oyun)
RDR2
Days Gone
The Sinking City (Görsel ve mekanik açıdan bişey bekleme ama güzeldir ve Türkçe altyazı)
Mafia 1
The Order 1886
Until Dawn
Metro Serisi (kitaplarını da okudum)
Bu en iyiden kötüye gibi bi sıralama değil bu oyunları oynamış olman lazımdı ya da oyna pişman etmeyecek oyunlar.
GTA güzel alınır ama öyle can alıcı bi konusu yok aksiyon sahneleri yaratılmaya çalışılmış zamanında.
Sana oyun tavsiyem;
Witcher 3 Wild Hunt (Tüm dlc paketlerini içerecek şekilde) (Artık yeter)
Fallout 4 (Eskidir ama çok iyi oyun)
RDR2
Days Gone
The Sinking City (Görsel ve mekanik açıdan bişey bekleme ama güzeldir ve Türkçe altyazı)
Mafia 1
The Order 1886
Until Dawn
Metro Serisi (kitaplarını da okudum)
Bu en iyiden kötüye gibi bi sıralama değil bu oyunları oynamış olman lazımdı ya da oyna pişman etmeyecek oyunlar.
Hide post links |
omrkcmn, 24 Tem 2020 14:29
Çoğunu oynadım. Viçır hariç. Bakalım. Zaman ne gösterecek.
Hide post links |
the_st_j, 25 Tem 2020 09:41
En kral oyunlarda acabada kalınır mı başka ne oynıcaksın ki. Days Gone zaten eksiği olmayan bi oyun bence Last of us'dan iyi Witcher zaten tartışılmaz bile.
Hide post links |