Xiaomi Sim Kart Etkinleştirme Hatası

Telefon Tercihleri, Teknik Destek ve Tartışmalar

Moderatör: aknctn

Mesaj
Yazar
iron_way
Makaleler: 0
Mesajlar: 12
Kayıt: 05 Haz 2021 22:52
Cevaplar: 1
2
Ruh hali:
Teşekkür etti: 3 kez
Teşekkür edildi: 2 kez
Türkiye

Xiaomi Sim Kart Etkinleştirme Hatası

#1 Okunmamış mesaj gönderen iron_way »

Xiaomi Red Mi Note7 kullanıyorum başka operatöre numara taşıdım sonra sim kart etkinleştirilemedi bildirimleri gelmeye başladı biraz bakındım Xiaomi sim kart etkinleştirme kronik bir sorun sanırım. Gelen bildirimle tıkladığımda etkinleştirme yapmaya çalışıyo ama etkinleştirilemedi hata veriyor. Telefonumdan memnunum ama sürekli uygulama yenileme bide bu olunca canım sıkıldı. Uygulama yenileme sorunu akıllı saati bağlantıyı kestikten sonra bir daha yapmadı sorun saatte mi telefondan mı anlamadım uğraşmadım. Sim kartı etkinleştirmezsem telefon kapanır mı?
En son aknctn tarafından 06 Tem 2021 10:04 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: İlgili etiketler eklendi.

Etiketler:
Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Kullanıcı avatarı
aknctn
Verified
Moderatör
Makaleler: 0
Mesajlar: 791
Kayıt: 09 Nis 2019 13:53
Cevaplar: 2
5
Ruh hali:
Teşekkür etti: 165 kez
Teşekkür edildi: 239 kez
Türkiye

Re: Xiaomi Sim Kart Etkinleştirme Hatası

#2 Okunmamış mesaj gönderen aknctn »

Xiaomi'de Mi Cloud kullanımı, cihaz kilitleme, silme, bulma ve veri yedekleme gibi işlemler için telefon Çin'deki sunucularına sim kart ile kendini tanıtıyor veya bu işlem için onay alıyor diyebiliriz. İlk defa sim kart takıldığında ya da değiştirildiğinde bu işlemi yapmak ister dolayısıyla da bu hatayı bildirim olarak sürekli alırsınız. Eğer bunu kullanmayacaksanız Ayarlar/Şifrelere&Güvenlik/Yedekleme & Geri almaya gidin oradan da Xiaomi SIM etkinleştirmeyi devre dışı bırakın bu şekilde etkinleştirme yapmadan ve rahatsız edici bildirimleri almadan devam edebilirsiniz.
WhatsApp Image 2021-07-06 at 10.12.02.jpeg
WhatsApp Image 2021-07-06 at 10.12.02.jpeg (74.27 KiB) 1513 kere görüntülendi


Bunu sürekli yapmaya çalışarak tekrar ederseniz telefonunun yurt dışına sürekli mesaj attığını unutmayın bu da haliyle faturaya yansır.

Etkinleştirmeyi yapmak içinse Ayarlar/SIM Kartlar & Mobil Ağlar 'dan takılı SIM kart üzerine tıklayın oradan da numarayı düzenle seçeneğine mevcut numaranızı girin. Bunları yaparken Xiaomi SIM Kart Etkinleştirme Servisinde SMS, Depolama, Kişiler ve Telefon seçeneklerinde izinleri açmanız gerekiyor.
Resim

Link:
BBcode:
HTML:
Hide post links
Show post links
Cevapla Önceki başlıkSonraki başlık

“Android Telefonlar” sayfasına dön