Telegram Kanalı Açıldı! @teknofenomen
Bağlantıya tıklayarak katılabilir güncel paylaşım ve mesajları takip edebilirsiniz. TELEGRAM'DA BİZE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ.
- Artık her mesajı (konu değil) ayrı ayrı Sık Kullanılanlara ekleyebilirsiniz. Ve herhangi bir konuya mesaj yazarken editör penceresi üzerinde bulunan Favori Mesajlar butonunda favladığınız mesajı seçebilirsiniz.
- Artık forum üyelerinin Portal'a ayrıca üye olmasına gerek kalmayacak. Forum kullanıcı adı ve şifresiyle portala giriş yapabileceksiniz. Şuan açıldı ancak geliştirmesi sürüyor.
Gigafiber Pendik Esenler Mahallesi Çalışmalar
Moderatör: aknctn
- omrkcmn
- Makaleler: 0
- Has thanked: 207 time
- Been thanked: 153 time
Re: Gigafiber Pendik Esenler Mahallesi Çalışmalar
Ülke altyapısının komple elden geçirilmesi farz artık. İnternet bir lüks değil ihtiyaç malum olduğu üzere.aknctn yazdı: 18 Tem 2025 23:44 Bu ne arkadaş çözüm sürecine balta vurur gibiyahu milletimiz ne acayip ya.
Hayırlı olsun kardeşim başlamasına sevindim darısı diğer ilçelerin başına. Dün Japonya ile ilgili bir haber görmüştüm sanırım intertte hız rekoru kırmışlar aklıma sen geldin![]()
Yani, bu altyapı ile kafayı sıyırma noktasına geldim zaten. Sürekli kesiliyor. Kendi nas sistemimi kuracağım altyapı engel.
Bekliyorum bakalım.
Etiketler:
Link: | |
BBcode: | |
HTML: | |
Hide post links |
-
- Makaleler: 0
- Has thanked: 10 time
- Been thanked: 8 time
Re: Gigafiber Pendik Esenler Mahallesi Çalışmalar
[ Gönderilen platform Android ]