Son ziyaretiniz:

Zaman: 23 Oca 2025 13:52

2025 yılında GUN oynanır mı? Fiyatı Hiç Düşmüyor!!
Western oyunlarını seviyorum Rdr 2 den sonra Rdr oynadım eski de olsa oynanır gideri var ama GUN nasıl Steam de fiyatı hiç düşmüyor...
(Eklenti) Photoshop Benzeri Gimp Seçili Alanı Silme - Seçili Alanı Temizleme Eklentisi İndir
Fotoğraflarda istenmeyen objeler nasıl silinir? Resimde istenmeyen bir nesneyi silmek ve arka planı korumak için hangi araç kullanılır?...
GIMP Nedir? Adobe Photoshop’a Alternatif Ücretsiz Görüntü Düzenleme Yazılımı (Windows Programlar)
Photoshop Benzeri Ücretsiz Program.png Ad: GIMP Nedir? Adobe Photoshop’a Alternatif Ücretsiz Görüntü Düzenleme...
Yağ Yakmayı Kesen Motor Yağı - Gerçek Mi?
Snc oil onarıcı motor yağını yağ yakan 1.33 motor Toyota Auris’de denedik. Araç benzinli ve 180.000 km’de. Snc oil onarıcı yağını...
Türkiye’nin Akdenizde’ki Büyük Planı - Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ortadoğu ve Akdeniz Stratesijisi
Mavi Vatan - Türk Deniz Donanması.jpg New Rules Geopolitics tarafından hazırlanan bir demece göre; BÜYÜK: Erdoğan sessizce...
Opengl mi Directx 11 mi? Ne İşe Yarar? Hangisi İyi?
image.png Bazı oyunlara girmeden opengl ve directx 11 seçenekleri çıkıyor. Hangisini seçmem lazım hangisi daha iyi. Opengl...
Studio (Lego Yapımı) (Windows Programlar)
Ad: Studio (Lego Yapımı) Kategori: Windows Programlar Yazar: aknctn Açıklama: Brick Moc (My Own Creation) tutkunları için Studio...
Build Moc Toyota FJ40 - Lego Alternatifi
RC Toyota FJ40.jpg Yapım veya blok oyuncak tutkunu biri olarak sadece Lego marka yapımlar alıyordum. Gerek fiyat gerekse de...
LS ile Başlayan Kargo Takip Numarası Hangi Firmaya Ait?
LS ile başlayan kargo takip numarası hangi firmaya ait Türkiye'de kim dağıtıyor? Yurt dışından kargo bekliyorum belli biyerden sonra kendi...
Playstation 5 için Ücretsiz Gran Turismo Çıktı
PlayStation 30. yıl kutlaması kapsamında Türkçe olarak f2p Gran Turismo oyunu sunuldu. Store'dan indirilebilir durumda. PlayStation, 30. yıl...
iPhone’da unutulan şifre nasıl sıfırlanır?
iPhone’da şifre sıfırlamak istiyorum Apple kimliğini unuttum Apple şifremi bilmiyorum daha doğrusu arkadaşımdan bir iPhone 5 aldım...
+90 0850 820 08 87 Numara Kime Ait? Tarafıma Gelen Dokandırıcılık Mesajı
IMG_2001.png Gün içinde 08508200887 'li telefon numarasından bana gelen mesajda yüksek ihtimalle dolandırıcılık için bir de link...
Laptop Kapak Kapalıyken Çalıştırma Yani Laptop Kapağı Kapalıyken Sistemi Açmak Çalıştırmak İstiyorum
Laptopu bi ekrana bağladım ve mobilyada çıkarıp yerleştirmesi kolay olmayan biyere koydum. Kullandıktan sonra kapatınca tekrar açmak...
Metro Exodus Farklı Sonlar Var mı ? İyi Son Nasıl Yapılır?
Steam indirimlerinden Metro Exodus aldım alternatif sonlar var mı varsa en iyi son nasıl yapılır? Önceki serilerde vardı ve bir türlü iyi...
Black State Ana Konu
Kadir Demirden ve ekibinin oyunları olan Black State takip konusunu açayım. Oyun yanlış bilmiyorsam Türkçe dublaj. ARtı olarak Kadir bey oyun...
A101’de Satılan Homend Coffeebreak Filtre Kahve Makinesi
Filtre Kahve Makinesi.jpg Filtre kahve makinesi ihtiyacım vardı ve sonunda zaman ayırıp bir tane aldım. En iyi filtre kahve makinesi...
Air Hockey Kutu Açılımı - Air Hockey Nedir? Nasıl Oynanır?
Air Hockey İncelemesi.jpg Bir süredir aklımdaydı ve sonunda oyuncakçıda denk gelince alıp denemek istedim. Air Hockey bir klasiktir ve...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
  • Son Konular&Mesajlar
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Son mesaj
  • Forum
    Başlıklar
  • Forum
    Başlıklar
  • Başlıklar
  • Başlıklar
  • Başlıklar
  • Başlıklar
  • Başlıklar
  • Başlıklar
  • Başlıklar
  • Forum
    Başlıklar
  • Başlıklar
  • Türkiye
    108 Kullanıcı
  • Malezya
    35 Kullanıcı
  • Rusya
    25 Kullanıcı
  • Ukrayna
    14 Kullanıcı
  • Andorra
    10 Kullanıcı
  • Virgin Adaları (USA)
    10 Kullanıcı
  • Cezayir
    9 Kullanıcı
  • Uruguay
    8 Kullanıcı
  • Arnavutluk
    7 Kullanıcı
  • Kamerun
    7 Kullanıcı

İstatistikler

İstatistikler

Toplam 2394 mesaj • Toplam 578 başlık • Toplam 1191 üye • Yeni üyemiz Artagon

En Populer Konu Etiketleri

Displaying the top 45 tags.

Thanks Toplist — 10

aknctn (275), omrkcmn (144), paladindanse (25), Kemal (20), Morty (19), teknofenomen (15), TheAssgardian (9), r.toolsx (8), siyah.jack (8), mist (5)